Connect
To Top

Christopher Lawrence a lansat clip-ul oficial pentru piesa OK to GO

 

Christopher LawrenceUltimul single semnat Christopher Lawrence are acum clip oficial. Acesta se intituleaza “OK to GO” si a fost lansat cu Pharmacy Records.

 

Pentru aceasta productie, Lawrence, a facut o trecere prin trance, a folosit element din psyhedelic trance, putin techno si o parte de underground trance classic. Celebrul producator este considerat unul dintre pionierii genului trance, fiind un artist care a debutat in urma cu mai bine de 20 de ani, in acest timp nu a incetat sa isi reconstruiasca stilul. 

Clipul oficial pentru “OK to GO” a fost filmat la Beyond Wonderland, unul dintre cele mai mari festivaluri din California de Sud, si prezinta o calatorie in lumea Dj-ilor si a fanilor muzicii dance. 

Dupa lansarea oficiala a piesei, Lawrence a primit suport din partea unor artisti precum: Ferry Corsten, Markus Schulz, Sean Tyas, Morgan Page, Steve Aoki, Giuseppe Ottaviani, Manuel Le Saux, Paul Trainer, Reaky, Tempo Giusto, Liam Wilson, Greg Downey, Seven Ways, Claudia Cazacu, Omair Mirza, Gordon Coutts, Ian Buff, Karybde and Scylla, Chris Herrera, DJ Bissen, Ronald de Foe, Fido X, Martin Libsen, Phil Taylor, Paul Jacobson, Fergie & Sadrian, Team 140.

 

video: Christopher Lawrence – OK to GO (Pharmacy Music) 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...