Chicane lansează “How does your house work”

În plin proces de sărbătorire a 20 de ani de activitate, Chicane lucrează în momentul de faţă la un nou album, undeva pe o insulă de lângă coasta britanică. Dar acest lucru nu înseamnă că nu se poate implica în alte proiecte îndrăzneţe cum ar fi colaborarea cu Barbarella (DJ, fashion blogger, cântăreaţă şi compozitoare), colaborare ce a avut ca rezultat piesa ‘How Does Your House Work’ lansată pe 28 iulie 2017 chiar la label-ul său, Modena Records.

Ascultă piesa Chicane vs Barbarella – ‘How Does Your House Work

Videoclipul oficial al piesei –  ‘How Does Your House Work

Piesa beneficiază de un mixaj adiţional ce poartă semnătura Danny Dove and Après, această colaborare impregnând piesei nostalgia şi vibe-urile nopţilor petrecute în Ibiza. ‘How Does Your House Work’ este o piesă magnifică, cu acorduri înalte de pian şi linie de bass puternică, constituindu-se altfel într-o piesă clasică ce nu va dezamagi cu siguranţă fanii Chicane.

De-a lungul celor 20 de ani de carieră ilustră, Chicane a devenit o adevărată legendă în viață. Piese clasice ca –  ‘Offshore’ (1996), ‘Saltwater’ (1999) și ‘Don’t Give Up’ (feat. Bryan Adams) (2000) – au dominat topurile mondiale și au rămas puncte de referință pentru muzica dance de astăzi.

Lista producțiilor memorbile marca Chicane continuă așadar cu ‘How Does Your House Work’ , o piesă ce se adaugă în mod cât se poate de natural colecției impresionante de track-uri, pe care artistul britanic o deține.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.