Show Chicane la Promenada Mall

Ne bucurăm peste măsură când aflăm de evenimente ce promovează muzica de calitate, astfel că nu puteam răspunde altfel decât – prezent – la întâlnirea cu Chicane, din Promenada Mall, București.

Promenada și Masqué ne-au invitat la un summer party într-o locație extrem de inspirată (terasa Promenada Mall Floreasca), pe data de 18 august, capul de afiș fiind ținut, așa cum spuneam de Chicane, în timp ce OK Corral și GOLAN au completat line-up-ul.

Distracția a început în jur de ora 21:00 cu băieții talentați de la OK Corral – un proiect nufunk house, fondat de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado).

Publicul, deși ușor timid, începea să inunde terasa, peak-ul însă urmând să fie întregistrat la intrarea pe scenă a britanicului Chicane (also known as Nicholas Bracegirdle) care se află încă în plin proces de sărbătorire a 20 de ani de carieră.

DJ-ul ce are în portofoliu colaborări cu artiști ca Armin Van Buuren, Sir Tom Jones, Bryan Adams, William Orbit sau Cher și nelipsit de la festivaluri de calibru, ca de exemplu Glastonbury sau Creamfields, a reușit să tină publicul în priză timp de 2 ore pe ritmuri clasice ca cele ale pieselor ”Offshore” sau ”Saltwater” .

Interesați cum ne cunoașteți deja, de ce mai pun la cale artiștii de trance și nu numai, am reușit să îi furăm lui Chicane un scurt interviu, pe care de abia așteptăm să îl împărtășim cu voi în zilele ce urmează.

După ce publicul s-a lăsat purtat într-un mod nostalgic pe ritmurile lui Chicane, a urmat colectivul nudisco electronica GOLAN cu o interpretare autentică și extrem de captivantă.

Așa se face că am pierdut noțiunea timpului, părăsind ringul de dans târziu în noapte … sau mai bine spus, dimineața 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.