Chi Pah, percuționistul care l-a impresionat pe producătorul lui Snoop Dogg, concertează alături de What’s Up în Belgia!

Este unul dintre cei mai buni tineri percuționiști din România și, de-a lungul carierei, a colaborat cu nume celebre din țară, însă talentul său a fost remarcat și de staruri internaționale, precum celebrul Jamiroquai sau chiar producătorul lui Snoop Dogg, care a avut ocazia să-l asculte în timpul unui concert din Dubai.

Ei bine, Chi Pah se pregătește să concerteze din nou în afara României, la Bruxelles, unde a fost invitat pentru a doua oară pe anul 2015 de către un organizator local de evenimente, Bogdan Marinescu. Artistul a făcut o impresie excelentă încă de prima dată când a susținut un show Electro Feelings în Mara Louise Club.

De data aceasta Chi Pah nu zboară singur în Belgia, ci alături de What’s Up, unul dintre cei mai populari rapperi români la ora actuală, cunoscut pentru hit-urile „K La Meteo” sau „Taxi”. Cei doi vor încinge atmosfera pentru românii stabiliți în Belgia și nu numai, promițând un show de zile mari în City Club Bruxelles!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.