Cher merge înapoi la rădăcinile sale de modă într-o bluză boho – foto –

Celebra cantareata revine dupa o pauza de 12 ani cu un nou single dar  si un  look de invidiat la onorabila  varta de 67  de ani!

1Cu toate acestea, cantareata legendara putem spune ca  este în cele din urmă  femeia  singură devotata carieirei .

Artista se pregateste sa apara  din nou in fata  publicului de data aceasta intr- o postura  cu totul diferita , un clip nou  cu multa  culoare  si un stil extravagant in sensul bun al cuvantului,   ce  va  avea un mare  succes.

Într-una din secvențele clipului  , ea poartă un număr mai tradițional alb cu pete negre, înainte de a merge înapoi la anii ’70 într-o perucă roșie stufoasa.  😉

5Așa cum v-ați aștept  la 67 de ani, diva, World femeii este o piesa dance uriașa , care se va găsi, fără îndoială in playlistul  multor DJ-i pentru nopțile de sâmbătă pe ringul de dans.

Cu o serie de premii în spatele ei, inclusiv premii Grammy si Oscar, Cher a fost o figura de topuri putem spune de la începutul anilor ’60.

4Printre cele mai mari hit-uri includ Te-am prins Babe – cu fostul soț Sonny Bono – Dacă aș putea da timpul inapoi si Song Shoop Shoop (E În Sărutul lui).

Deși Cher a fost departe de studiouri de înregistrare pentru un timp, ea a fost  foarte ocupata.

3Cariera ei a durat peste 50 de ani, așa că nu este surprinzător faptul că Cher a avut zeci de încarnări de moda.

De-a lungul anilor, ea a purtat totul, de la rachete de semnalizare la costumele paiete, se pare ca Cher este inspirata  de moda de la rădăcinile ei hippie din California.

2 O cămașă pur stil roma  este un buy estival foarte mare, și se va adăuga un aer de boho chic pentru orice garderoba.

Ca Cher puteti  purta cu blugi  sau pantaloni scurti din denim, sau du-te pentru look complet retro prin purtarea de o bluza roma  pur, cu o pereche de blugi evazati și  sandale platforma tep.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.