Ceremonia Top 100 Djs Awards 2011 are loc in Amsterdam

Top 100 Dj Mag 2011

Ceremonia Top 100 Djs Awards 2011 va avea loc in premiera anul acesta in Olanda, in cadrul Amsterdam Dance Event (ADE), pe data de 20 octombrie.

Amsterdam Dance Event a ajuns la ediția a 22-a

Dj-ul care ocupa, deocamdata, locul 1, olandezul Armin Van Buuren este unul dintre invitatii Top 100 DJs Awards Party, alaturi de Markus Schulz si Fedde Le Grand. Alaturi de ei pe scena evenimentului vor urca, francezul David Guetta. In cadrul aceluiasi eveniment va fi anuntata si lista celor mai buni 100 de DJ ai lumii, conform voturilor validate in cadrul Top 100 Dj Mag.

Pe langa premiul oferit de organizatori pentru Dj-ul care va ocupa prima pozitie a clasamentului, vor mai fi acordate trofee pentru:  Highest House DJ, Highest Trance DJ sau Highest New Entry.

Voturile pentru editia 2011 a celebrului clasament Dj Mag au fost numarate si verificate, anul acesta fiind inregistrata o participare masiva in cadrul procedurii de votare.

In Londra Top 100 Djs Awards Party va avea loc pe data de 26 octombrie, in clubul Ministry Of Sound, urmand ca in scurt timp organizatorii sa ofere mai multe detalii despre evenimentul din Marea Britanie.

“Details to follow…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.