Cel mai performant aspirator din lume, iRobot Roomba 980, acum și pe piața din România

Compania americană iRobot, prin distribuitorul local Certus Mercatus România, lansează pe piața un nou aspirator robot, Roomba 980, disponibil de azi în magazinul online www.irobot.ro și în magazinele partenere.

Cu navigare vizuală inteligentă, control prin aplicație și conectivitate Wi-Fi®, noul Roomba 980 curată și mai mult pentru o casă și mai curată.

“Cu peste 14 milioane de roboți în casele oamenilor din întreaga lume, iRobot este lider global în curățarea automată a casei. Roomba 980 reprezintă următorul pas foarte important al evoluției pieței de consum, deoarece este primul produs cu capacități de cartografiere conectat prin Cloud. Prin tehnologiile Cloud și de cartografiere, roboții obțin o mai bună înțelegere a mediului, iar clienții dețin mai mult control. Privind în perspectivă, aceste tehnologii permit, de asemenea, integrarea roboților într-o casă inteligentă”, a declarat Colin Angle, Președinte și Director Executiv al iRobot.

 De ce este Roomba 980 cel mai performant aspirator robot din lume?

O data cu Roomba 980, iRobot implementează, simultan, într-un produs de consum, tehnologia de localizare vizuală și de cartografiere (vSLAM®). Această tehnologie revoluționară face parte din noul sistem de navigație iAdapt® 2.0 cu localizare vizuală, care permite robotului Roomba 980 cartografierea mediului în timpul curățării, ținând evidența spațiului unde este activ, până când acesta este complet curățat.

Roomba 980 are 3 caracteristici principale:

**INTELIGENT** – Roomba 980 combină navigarea adaptivă cu localizarea vizuală pentru a curată timp de până la două ore, apoi se reîncărcă și reia după cum este necesar până când curăță tot spațiul unei case;

**SIMPLU** – aplicația iRobot HOME oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla robotul Roomba 980 de oriunde și oricând printr-o simplă apăsare;

**CURAT** – sistemul  de curățare AeroForce ™ cu funcția Carpet Boost (creștere a puterii de aspirare pe covoare) detectează zonele cu mochetă și oferă de două ori mai multă performanță de curățare, făcând din Roomba 980 cel mai performant robot aspirator al iRobot Corporation, lider în furnizarea de soluții bazate pe tehnologie robotizata.

“Roboții de aspirare nu se pot baza pe o singură caracteristică sau tehnologie pentru a curăța în mod eficient. Performanța de aspirare, navigarea eficientă de adaptare la medii în continuă schimbare și curățarea sub mobilă – locul în care murdăria în general este greu de îndepărtat – sunt factori importanți, ce trebuie să coexiste în echilibru. Roomba 980 ia în considerare acest lucru pentru a oferi asistentă în aspirare, într-un mod convenabil și personalizat în fiecare zi“, a declarat Christian Cerda, Vicepreședinte Executiv și Director General al departamentului pentru roboți casnici al iRobot.

Roomba 980 este disponibil pentru cumpărare în România începând cu 10 aprilie 2016 la prețul de 4.499 RON pe http://www.irobot.ro și la distribuitorii autorizați.

Fotografii, clipuri video și de fundal ale produsul pot fi găsite AICI sau pe pagina de Facebook iRobot România.


Despre iRobot Corporation

iRobot proiectează și construiește roboți care ajută oamenii să facă mai mult. Compania construiește roboți casnici care ajută oamenii să găsească modalități mai inteligente de a curăța, roboți de apărare și de securitate care îi protejează pe cei aflați în pericol și roboți pentru conferințe la distanță care permit prezența virtuală de oriunde din lume.  Roboții casnici și militari dispun de tehnologii care încorporează concepte avansate în navigație, mobilitate, manipulare și inteligență artificială. Pentru mai multe informații despre iRobot, va rugăm să vizitați http://www.irobot.comsau http://www.irobot.ro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.