Cassy mixeaza pentru Cocoon Recordings

Cassy In The Mix

 Acelasi lucru se intampla si in noul "Simply Devotion", pentru care a selectat nume ca Anton Zap, DJ Qu, Linkwood, Trus’me si STL, dar si piese proprii.



Simply Devotion Tracklisting:

 1. Cassy – Simply Intro
 2. Baby Ford – Make Your Own Sunshine (Minimal Man Mix)
 3. Trus’me – Good God
 4. Anton Zap – Spain
 5. Jitterbug – No Pressure (DJ Qu Remix)
 6. Kai Alce feat. Azulu Phantom – Power Thru Pt 3 (Don’t Turn On     The Lights)
 7. STL – Silent State
 8. Danny Howells – September (Future Beat Alliance Remix)
 9. Taho – Energy Fields (Quince’s Dubbed Out Reconstruction)
10. Cassy – Magnificant Cat Won’t Do
11. Kassem Mosse – Untitled A1
12. DJ Qu – The Zones
13. Linkwood – R.I.P
14. Inland Knights – Wanna Be Up
15. Kezym – Washing My Heart
16. Pierre Lx – Gabita
17. Ralph Falcon – Whateva featuring Alan T and Alex K (House     Mixx)

Cocoon va lansa compilatia mixata de Cassy, "In the Mix: Simply Devotion" pe data de 5 octombrie 2009. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.