Casa de Tango aduce tradiția argentiniană în inima Bucureștiului! Au început înscrierile pentru grupa de toamnă!

Casa de Tango

Virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune și senzualitate. Asta îți vine în minte când spui tango. Însă pentru a înțelege cu exactitate întreaga pasiune din spatele tangoului argentinian, este necesar să înveți acest dans pas cu pas. Acest lucru îl poți realiza doar înscriindu-te la cursurile Casei de Tango, școala care a format probabil cei mai mulți dansatori din țară pentru serile de milonga din ultimii 5 ani.

“Trebuie să dansezi ca să înţelegi ce înseamnă tango argentinian. Este un dans al pasiunii, și relaționării armonioase însă ele trebuie construite, descoperite. Trebuie să o câştigi, să o descoperi şi poate asta îl face aşa de frumos. La Casa de Tango ne propunem să formăm cât mai mulți dansatori ai acestui stil, în armonie cu principiile şi valorile tradiţionale ale tangoului argentinian, astfel încât membrii ei să-şi potenţeze bucuria vieţii prin dans şi să îşi dezvolte abilitatea de a se integra în comunitătile de tango”, a declarat Andreea Trașcu, instructor și fondator Casa de Tango.

Înscrierile pentru grupa de toamnă a Casei de Tango au început și se vor încheia pe 16 septembrie. Pentru mai multe detalii accesați http://www.casadetango.ro/inregistrare/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.