Casa cantaretei Jennifer Lopez – imagini inainte si dupa renovare

Jennifer Lopez a scos la vanzare casa achizitionata in 2010, in timpul mariajului cu interpretul de muzica latino Marc Anthony.

1-casa Jennifer Lopez inainte de renovareDesi a costat doar 8,2 milioane USD, diva muzicii pop spera sa obtina, acum, din vanzarea casei, fabuloasa suma de 17 milioane USD, pentru a recupera investitiile pe care le-a facut in decursul lucrarilor de renovare ale vilei situate in apropierea faimosului cartier Beverly Hills.

2-casa Jennifer Lopez dupa renovareLuxoasa vila californiana desfasurata pe o suprafata de peste 1500 mp se intinde pe o proprietate ce masoara nu mai putin de 3 acri de teren insorit si dispune de o multime de facilitati si spatii de relaxare, demne de viata unui superstar de talia celebrei sale stapane.

Una dintre cererile pe care diva renumita pentru formele sale voluptoase le inainteaza tuturor organizatorilor de spectacole este punerea la dispozitia ei a unui apartament complet alb, stiut fiind faptul ca, Jennifer Lopez este indragostita de interioarele amenajate si decorate astfel. Predilectia celebrei cantarete pentru interioarele stralucitor de albe se observa si in decorul luxoasei sale vile care dispune, printre altele, de nu mai putin de 9 dormitoare, 11 bai mari si 2 bai de serviciu. Pe langa acestea, constructia cu doua aripi contine 8 seminee (unul dintre acestea aflandu-se chiar in dormitorul matrimonial), un living, o camera de relaxare dotata cu un bar si o masa de poker, o sala de cinema cu 20 de locuri, o sala de fitness, in care diva isi exersa coregrafiile din spectacolele si videoclipurile sale, un birou, mai multe dressinguri, o camera speciala pentru masaj, un dining, o bucatarie cu o zona de conversatie alaturata si doua garaje in care incap 8 masini.

Ca urmare a extinsului proces de renovare, casa a fost transformata radical, aducand prea putin cu felul in care arata in 2010, moment in care J Lo impreuna cu sotul sau de la acea vreme au cumparat-o. Doar camera de relaxare si-a pastrat cromatica, datorita finisajelor din lemn masiv la care celebrul cuplu n-au vrut sa renunte, alegand sa le reconditioneze si…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/04/imagini-cu-casa-cantaretei-jennifer-lopez-inainte-si-dupa-renovare/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.