Carl Craig si Planet E lanseaza un album aniversar


Twenty_Years_of_Planet_EPlanet E celebreaza 20 de ani de activitate, iar Carl Craig a pregatit o compilatie speciala dedicata acestui moment aniversar.

Intitulata “20 F@#&ING Years – We Ain’t Dead Yet”, pachetul va oferi fanilor piese selectate din catalogul Planet E, o selectie a ultimilor 20 de ani. Carl Craig a declarat ca Planet E este un label aparut din dorinta de a “controla directia in care se indreapta muzica electronica”.


Considerata a fi o aparitie tip “best of”, aceasta serie va contine nume clasice precum: Quadrant, Paperclip People si Innerzone Orchestra, dar si productii nelansate de la Kenny Larkin, “You Are” sau Tribe, “Living in a New Day” (C2 Remix).




1. Moodymann – Dem Young Sconies
 2. Attias – Analysis
 3. Martin Buttrich – Full Clip
 4. Lazy Fat People – Club Silencio
 5. Recloose feat. Dwele – Cant Take It
 6. Quadrant – Hyperprism
 7. Jona – Altiplano
 8. Gemini – A Moment of Insanity
 9. Paperclip People – Clear & Present
10. Urban Tribe – Covert Action
11. Balil – Nort Route
12. 69 – Jam The Box
13. 4th Wave – Electroluv
14. Innerzone Orchestra – Bug in the Bassbin
15. Urban Tribe – Repeating Decimal
16. Future/Past – Clinically Inclined
17. Flexitone – Pulse of Revolution
18. Carl Craig – Dominas
19. Niko Marks – Chune
20. Naomi Daniel – Stars (DJ Dos Mix 2)
21. Tres Demented – Demented or Just Crazy
22. Ican – Pa Mi Gente
23. Tres Demented – Shez Satan
24. Kenny Larkin – You Are (C2 Remix)
25. Tribe – Living in a New Day (C2 Remix)


Planet E va lansa compilatia “20 F@#&ING Years – We Ain’t Dead Yet” pe data de 22 februarie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.