Carl Cox Head Mentor la Burn Residency 2015

Carl Cox Head Mentor la Burn Residency 2015

_CAR3833 2Burn Residency il anunta ca Head Mentor pentru al doilea an la rand, pe legenda techno, Mr. Carl Cox. Regele techno al muzicii electronice va oferi sfaturi si va ajuta Burn Residency sa gaseasca urmatoarea generatie de talente. El le va oferi sfaturi si va ghida talentele prezente in bootcamp-ul de anul acesta. Carl Cox sarbatoreste anul acesta 14 ani de rezidenta in Ibiza si de existenta a Indec Digital, labelul sau. In acelasi timp, va ajuta tinerele talente ce vor merge la Ibiza sa isi imbunatateasca abilitatile de artist.

Alaturi de Carl Cox va veni si ownerul Circus Recordings, Yousef. El va fi mentor asociat si alaturi de Carl Cox va intregi echipa mentorilor Burn Residency de anul acesta. Yousef este un artist modern, complex ce va contribui la succesul programului de tinere talente.

Dupa succesul fenomenal inregistrat in ultimii ani, Burn Residency a devenit un dj contest global ce ofera o ocazie unica in viata tinerelor talente. Acestia post castiga un contract la unul din multele cluburi din Ibiza pe perioada sezonului de vara, iar premiul cel mare, oferit castigatorului este 100.000 euro. Mai aveti timp sa va inscrieti pana pe 15 martie folosind link-ul urmator: https://apps.facebook.com/burnresidency/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.