Connect
To Top

Carl Cox Global – peste 1 milion de ascultatori

       Este pentru al doilea an consecutiv cand show-ul radio "Carl Cox Global" continua sa adune ascultatori din intreaga lume; peste 1 milion de oameni asculta cele 2 ore ale Dj-ului britanic in fiecare saptamana.

"Global" poate fi ascultat in mai multe tari ale lumii – Olanda, Argentina, Turcia, Franta, Japonia, Statele Unite, Romania, Dubai, Macedonia, Ucraina. Prima parte a show-ului se intituleaza "Global Warmer" si prezinta piesele favorite ale lui Cox din timpul saptamanii. "Global Lowdown" reprezinta muzica produsa de label-ul preferat al Dj-ului iar "Global Alliance" este unset de 30 de minute al unui invitat special.    

       Printre cei prezenti pana acum trebuie amintiti Fatboy Slim, Todd "The God" Terry, Laurent Garnier,X-Press2 si Dj Vibe. In ceea ce priveste celelalte proiecte ale lui Cox, de curand a lansat "Intec Rocks" in colaborare cu in colaborare cu label-ul Intec. Prima piesa din proiect se numeste "KasablanKa" si este realizata cu producatorul japonez Hiroki Esashika; (single-ul "Kazane" a fost favoritul lui Cox pe parcursul acestui an). "Carl Cox Global" se poate asculta la Radio DEEA in fiecare joi de la 21.00.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...