Buddha Lounge & Bar – o oază de liniște și relaxare în centrul Bucureștiului

blank

Buddha Bar

Vrei un mic dejun liniștit? Ai o întâlnire de afaceri și nu știi unde să mergi? Îți dorești un loc liniștit unde să poți cina cu prietenii? Sau, pur și simplu, vrei dor să bei o cafea? Vino la Buddha Lounge & Bar.

Situat pe Bulevardul Decebal, la doar 5 minute de Piața Unirii, Buddha Lounge & Bar va oferă un meniu variat al bucătăriei internaționale, într-un ambient ușor tradiționalist, interiorul confortabil distingându-se prin designul deosebit și muzica relaxanta. Centrul de atracție, este, cum nu se putea altfel, o statuie gigant a lui Buddha.

Buddha Lounge&Bar Decebal oferă o locație deosebită unde te poți bucura alături de până la 150 de invitați, îți poți aduce colaboratorii și angajații în cadrul unui eveniment corporate de calitate, poți organiza conferințe de presă, seminarii sau orice alt tip de eveniment îți dorești.

Nu uita evenimentele în care poți avea parte de o zi onomastică de vis, o petrecere tematică, un cocktail sau chiar să te bucuri cu prietenii vizionând meciurile echipei tale preferate de fotbal.

Printre preparatele rafinate din bucătăria internațională, pe care le puteți savura la Buddha Lounge & Bar, se numără: Carpaccio de somon afumat, Supa cremă de ciuperci, Salata Oliver, Tagliatelle cu fructe de mare, Rissoto Primavera, Pui Dijon cu muștar franțuzesc, Fajitas mexican de pui cu porumb, Vita chinezească cu legume, File de Doradă în crustă de ierburi aromate cu sos mediteranean, Calamar la grătar cu sos Buddha, Souffle de ciocolată cu înghețată de vanilie, dar și o gamă variată de pizza.

Totodată, la Buddha Lounge & Bar, găsiți, pe lângă băuturile tradiționale, o mulțime de forme de cocktail de șampanie și o gamă variată de vinuri românești și internaționale.

Buddha Lounge & Bar vă așteaptă, în fiecare zi, pe Bulevardul Decebal nr. 5, pentru a vă relaxa și a scăpa de stresul cotidian.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.