Brad Pitt si-a cumparat o rulota de 1 MILION de dolari

Pe langa casele, castelele si diverse alte proprietati spectaculoase pe care le detine impreuna cu frumoasa sa sotie, Brad Pitt este posesorul unei rulote de lux in care locuieste in timpul filmarilor.

7-exterior rulota de lux in valoare de 1 milion USD proprietar Brad PittSi daca iti imaginai ca este o rulota banala, ca cele folosite de oamenii obisnuiti pentru calatorii, ei bine, trebuie sa stii ca rulota lui Brad Pitt este ceva unic ā€“ o casa pe roti realizata la comanda, care valoreaza nu mai putin de 1 milion de USD.

Ca orice casa, si aceasta are un living, un dormitor, o baie si o bucatarie. Dar ce bucatarie! Garnitura de mobilier in forma literei L si electrocasnicele integrate au constat 60.000 USD. Iti imaginezi, asadar, ca toate dotarile sunt de cea mai inalta clasa: plita, cuptorul, combina frigorifica, masina de spalat vase si chiar si vasele in care celebrul actor isi prepara mancarea in pauzele dintre filmari.

Bucataria de lux face parte din livingul open space, in care, pe langa locul de luat masa, exista o imensa canapea din piele, asezata in fata unui televizor cu ecran plat. Uriasa zona de zi din interiorul rulotei pare sa fi fost gandita astfel incat sa…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/01/brad-pitt-si-a-cumparat-o-rulota-de-1-milion-de-dolari/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.