BPM Festival se intoarce pentru cea de-a saptea editie in Playa del Carmen, Mexico

Artistic logo for BPM Festival Mexic
BPM Festival
BPM Festival

Celebrand ce-a dea saptea aniversare, BPM festival s-a intors pe data de 3 ianuarie in Playa del Carmen, Riviera Maya, Mexico, pentru cateva zile de party cu muzica dance non-stop.

Festivalul a gazduit peste 350 artisti din toata lumea si peste 70 evenimente in locatii unice. Desfasurandu-se pe parcursul a 10 zile, evenimentul s-a incheiat pe data de 12 ianuarie.
BPM Festival a anuntat prima aplicatia oficiala pentru telefoane mobile, care a reprezentat un mijloc esential de orientare pentru participanti. Aplicatia indica orele, harta festivalului si totodata stiri in timp real si actualizari cu privire la invitati. In plus, aplicatia a permis utilizatorilor sa-si creeze propriul program si chiar sa posteze fotografiile direct pe Instagram. Aplicatia este si acum disponibila pentru iPhone si Android.

Pentru mai multe stiri si informatii, puteti vizita pagina oficiala a festivalului: www.thebpmfestival.com.

Pentru programul complet si listele complete ale tuturor artistilor, vizitati urmatoarele link-uri:

BPM2014_LINE-UP-POSTER_18X24_PHASE1_10

BPM Festival:

 

Playa del Carmen, Mexico
Playa del Carmen, Mexico

Experimentand o crestere substantiala in popularitate si abundenta de talente pe care festivalul o poate oferi, BPM Festival a devenit in scurt timp o destinatie principala a fanilor muzicii electronice de pe tot globul. Programul de anul acesta a oferit participantilor peste 250 de artisti si evenimente multiple, atat de zi, cat si de noapte, pe parcursul celor 10 zile de festival, editia de anul acesta reprezentand un punct de climax al festivalului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.