Connect
To Top

Booty Luv – Some Kinda Rush

Booty Luv -   Continua sa fie printre primele in chart-urile din Marea Britanie, iar pentru a nu-si dezamagi fanii, proiectul pop – dance Booty Luv, continua fabuloasa ascensiune cu lansarea unui nou single, senzationalul "Some Kinda Rush".     

   Acesta este ultimul extras din albumul de debut al fetelor, intitulat "Boogie 2Nite", si primul pe care l-au scris. Este cel mai asteptat release din cariera fetelor, presa de specialitate din UK, afirmand ca acest cantec este un exemplu pur al extazului pe care muzica pop il transmite, fapt care dovedeste ca fetele Booty Luv, sunt niste vocaliste talentate care creeaza track-uri apreciate de public.

   Anul 2007, nu poate fi descris decat ca extraordinar pentru Nadia Shepard si Cherise Roberts aka Booty Luv. Dupa no 1- ul anului trecut – "Boogie 2Nite", care s-a clasat in top 10, ramanand acolo 8 saptamani, fetele au lansat al doilea single "Shine", care a avut acelasi traseu, piesa de top 10. "Don’t Mess With My Man", lansat in luna septembrie, a fost al treilea single, iar Radio 1, l-a inclus in A – List, care contine cele mai tari reales-uri din Marea Britanie. Nadia & Cherise from Booty Luv
   Pentru aceasta iarna, fetele pregatesc un turneu live, urmand sa apara in formula completa in cadrul unor gig-uri atat in Europa, cat si in Statele Unite."Some Kind Of Rush", este single-ul care incheie anul 2007 pentru Booty Luv "ladies". Asteptam anul 2008 cu noile piese, care, clar lucru, vor produce aceiasi incantare auzului…iar cu noile productii Booty Luv, acest lucru pare posibil!!

 

 

                                         Video: Booty Luv : Some Kinda Rush

http://youtu.be/_0wpEtHxLyY&eurl

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...