Booka Shade prezinta un album nou

Booka Shade picture

 In aceasta perioada, cei doi au realizat doua materiale Ep si o compilatie pe Cd, intitulata "Cinematic Shades (The Slow Songs)".
Pentru "More", Booka Shade a pregatit o selectie de piese melodioase, productii tech house, primul extras pe single fiind "Regenerate".



More album tracklisting:

 1. Havanna Sex Dwarf
 2. Donut (Interpretation)
 3. Regenerate
 4. The Door
 5. Teenage Spaceman
 6. Divine (feat. Yello)
 7. Scaramanga
 8. L.A. tely
 9. Bad Love (feat. Chelonis R. Jones)
10. No Difference
11. This Is Not Time

Get Physical Music va lansa albumul "More", semnat Booka Shade pe data de 16 aprilie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.