Bogdan M . vine la Radio Deea in cadrul emisiunii Cinema Radio Deea – foto-

Primul single Bogdan M. se numeste Silent Love, este o balada produsa de Dj Vianu, Lili Beudean si Bogdan Capatina si a fost lansat oficial in Princess Club, in cadrul concursului Battle of the voices, in luna martie a acestui an.

Bogdan M (3)Proiectul Bogdan M. a inceput in luna octombrie 2013, prin coveruri postate pe contul de Youtube. De atunci, totul s-a schimbat datorita parerilor primite din partea cunoscutilor si nu numai, iar acest lucru a fost decisiv in continuarea carierei.

“Am lucrat neasteptat de bine la primul meu single, alaturi de Dj Vianu (orchestratie) si Lili Beudean (versuri). Totul s-a intamplat foarte repede si a venit de la sine, lucru care m-a bucurat enorm. Am primit multe reactii frumoase despre piesa si coveruri, care mi-au dat putere sa merg mai departe, in ciuda acestui drum greu.” – Bogdan M.

Realizarile au venit destul de repede, piesa Silent Love castigand premiul 2 la un festival important din orasul Buzau. O alta realizare importanta este o noua piesa, in limba engleza, in colaborare cu un dj cunoscut din Italia. Melodia se numeste Break the Wall si este produsa de Alex Berti.
Momentan, se lucreaza la o noua piesa, de data aceasta, in limba romana, despre care veti afla detalii in curand.

Vineri 23 mai ora 9 in cadrul emisiunii Cinema Radio Deea  vom afla din partea invitatului mai multe  detalii despre  proiectele sale muzicale  dar  si ce la facut pe  acesta ca de la Pr. artist sa se  indrepre  spre  muzica  .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.