Billy Nasty pe 8 decembrie in Bucuresti

billynasty2.jpg

 S-a bucurat de o cariera de succes ca producator, a lansat un label techno si a pus pe picioare propria sa agentie de booking pentru a face cunoscuti lumii intregi DJ talentati in care el credea.
Pasiunea lui Nasty pentru muzica a inceput devreme, el deja incepuse sa mixeze atunci cand muzica house a luat amploare in UK la sfarsitul anulor ’80.

Inceputul lui Nasty ca DJ a fost intr-o perioada a scenei post-acid house, cand impreuna cu tanarul entuziast Steve Bicknell a pornit Exploding Plastic Inevitable la Brain Club. A fost un succes care poate fi regasit in "Journeys by DJ Vol. 1" al lui Billy, listat in Cartea Recordurilor ca primul mix album comercial.
Dorind foarte mult sa faca cunoscut noul sound techno in intreaga lume, Billy a fondat agentia de booking Theremin in 1995, promovand o serie de dji europeni foarte talentati (Adam Beyer, Marco Carola, Umek, etc).
A lansat de asemenea CD mix "Race Data" si a pornit labelul Tortured si a inceput sa lucreze cu Dave Clarke si Laurent Garnier.
Noul mileniu il gaseste pe Billy lucrand la noul label electro Electrix.
"Iubesc istoria vinyl-ului ca centru al culturii muzicale", admite Billy, "in vechea lupta dintre analog si digital, va fi totdeauna un loc pentru vinyl. N-as schimba nimic, insa e timpul sa-mi fac din nou simtita prezenta"
Intr-adevar, recentul single al lui Billy impreuna cu Gregor Tresher,"The Mad Real World" a fost ales Electro Single of the Month in Mixmag, fiind apreciat ca viitorul stilului electro.
"Revin cu un stil contemporan" explica Billy, "Mixez techno, minimal si electro… la un milion de mile distanta de neuitatul techno de altadata."

 

      http://youtu.be/3dEYdlRHCmQ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.