Berlin Meets Bucharest

 

Berlin Meets BucharestBerlin Meets Bucharest

HVOB este acronimul pentru “Her Voice over Boys”,si caracterizeaza perfect ideea din spatele acestui proiect.
Producatoarea de 25 de ani din Vienna, Anna Muller reprezinta proiectul HVOB. Vocea sa se imbina perfect pe beaturile de muzica electronica, iar pe scena se afla impreuna cu un tobosar.
NTFO

Este un proiect romanesc format din doi timisoreni foarte talentati. Fac parte din cel mai apreciat label al momentului, Diynamic. Au colaborat cu nume mari din industria de profil, precum HOSH sau Karmon. Seturile lor au incins atmosfera in acest an in locatii precum  Sankeys Ibiza, Berlin, Amsterdam sau Londra in seria de petreceri Diynamic Neon Nights.

Channel X
Sunt originari din Berlin si au semnat release-uri precum “Bug in the Coffe” sau “X-files” pentru Stil vor Talent. Cei doi producatori incearca la fiecare petrecere sa sustina o prestatie live de exceptie, astfel incat cei prezenti sa aiba parte de o petrecere superba.

ICS

Este un producator roman din Cluj. A inceput sa mixeze in 1998 trecand prin mai multe genuri precum jazz sau ambiental ajungand intr-un final sa se axeze pe muzica electronica. Productiile sale au ajuns sa fie puse de catre dj recunoscuti.

Optick

Este unul dintre cei mai apreciati DJ romani, atat pentru seturile sale dar si pentru faptul ca este unul dintre cei mai vechi promoteri ai muzicii electronice din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.