20.00 – Barocco Fever

Din 24 ianuarie, in fiecare vineri, va invitam sa ascultati Barocco Fever la Radio DEEA. Emisiunea este produsa de doi DJ renumiti pe scena electronica underground din Bucuresti: Caval si Razvan Dinescu. DISCONTINUED!

Barocco Fever

Caval George, cunoscut sub aliasul de DJ Caval,  s-a nascut pe 06.05.1988 la Bucuresti. Si-a inceput cariera  in 2010 cu o rezidenta in BAROCCO Club Bucuresti ca DJ de after hours. Proiectul se dovedeste a fi unul de succes, iar rezultatele nu intarzie sa apara.  Urmeaza o serie de petreceri si concerte in multe alte cluburi din Bucuresti. In decursul timpului, mixeaza alaturi de artisti precum Audiofly, Livio & Roby, Anek, Detlef. Fabio Giannelli, Channel X, Push’n’Pull, Balcazar & Sordo, Marcus Kraushaar, Optick, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Balthazar, Jackrock, 2 Guys in da house, Alex, Kozin, Mauss, Rosario Internullo, Pagal, Posh, Negru, Vinyl Speed Adjust,Federico Locchi si multi altii.
Incercand sa mentina echilibrul intre profesia de DJ si pasiunea pentru productie Caval reuseste sa îsi determine publicul sa iubeasca muzica electronica si sa vina în club pentru un act de calitate.

More info:
SoundCloud: http://www.soundcloud.com/cavaldj
Facebook page: http://www.facebook.com/DjCaval
YouTube: http://www.youtube.com/cavaldjofficial
web: www.djcaval.ro
Booking: info@djcaval.ro // +40721006850

Razvan Dinescu a pornit la drum in 2004 cand trance-ul domina scena globala EDM. A evoluat in scurt timp si a devenit o speranta a muzicii electronice romanesti, cu rezidente multiple in Bucuresti. Stilul lui, influentat de artisti precum Nic Fanciulli sau Joris Voorn, se caracterizeaza in prezent ca deep house underground.
Cele mai importantye evenimente din cariera s-au desfasurat in  Club Midi din Cluj si in clubul numarul 1 din Romania, Kristal Glam. Razvan face parte in prezent din familia Bipolar, alaturi de Azteca dar si din familia Barocco Bar alaturi de Caval.

Soundcloud: https://soundcloud.com/razvandinescu

Prima editie a emisiunii Barocco Fever, realizata de DJii Caval si Razvan Dinescu, la Radio DEEA, l-a avut ca invitat pe DJ Adrianho de la Cyclic

Prima editie a emisiunii Barocco Fever – 24.01.2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.