ATMA 3rd album releasy party – Music Revolution @ Studio Martin

ATMA -_new_album

La 5 ani de la lansarea primului sau album care a avut loc in aceeasi locatie, Atma revine la Studio Martin, unul din cluburile cu cea mai mare traditie si cea mai buna sonorizare din Bucuresti pt a-si lansa cel de-al treilea album. Alaturi de el vor fi DJ Latam, care a fost de asemenea pe afis la lansarea primului album, DJane Roua si DJ Cosm din Brasov. Experienta vizuala va fi asigurata de Cote Ggml. Acum 5 ani am avut cu totii o petrecere foarte reusita, speram sa repetam experienta si chiar s-o depasim. Va asteptam la dans!

 

De la lansarea primului sau album in noiembrie 2006 Atma a calatorit prin lume cu muzica sa in tari ca Austria, Serbia, Germania, Grecia, Rusia, Spania, Suedia, Elvetia, Portugalia, Turcia, Ungaria, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Chile, Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, Anglia, Bulgaria, Macedonia, Danemarca, Irlanda, Irlanda de Nord si a fost prezent la festivale precum Summer Never Ends, Transition, Paradise Festival, Spirit Base, Ozora (Afterparty), Hybrid Uv Festival, Mystic Castle, Funny Moon, Digital Waves, Transylvania Calling, Rebirth si multe altele. Dupa 2 albume, unul la labelul american Geomagnetic.tv, celalalt la labelul germano-englez Yellow Sunshine Explosion, a venit timpul si pt cel de-al treilea, “Music Revolution” lansat la labelul german BMSS. Unul dintre pionierii muzicii electronice in Romania si Europa de Est, Andrei Oliver Brasovean a inceput sa produca techno prin 1991. Dupa cativa ani de experimentat si gasit o directie si un stil care il reprezinta, a inceput sa isi concentreze munca pe psychedelic si goa trance. A colaborat de-a lungul anilor in calitate de compozitor cu diverse trupe si artisti din alte zone muzicale a compus de asemenea muzica de film. Cu un stil unic si inconfundabil, plin de energie si melodie, Atma creaza vibratii puternice pe ringurile de dans cu fiecare ocazie.

 

DJ Latam a inceput sa puna muzica la petreceri in 2004 in circumstante mai degraba neasteptate si neplanuite, fiind la acea vreme un simplu pasionat de muzica goa/psytrance. Dupa cativa ani de practica si de acumulat cunostinte in legatura cu ceea ce inseamna activitatea de DJ si incurajat de faptul ca lucrurile au mers constant in sus, a decis sa renunte la orice alta activitate si sa se dedice muzicii si petrecerilor. Stilul preferat atunci cand mixeaza psy este un fullon high-tech cu influente goa si care poate varia in functie de profilul petrecerii, public, locatie, line-up si ora la care mixeaza intre un sound mai progressive sau mai atmosferic si unul mai psychedelic. Are numeroase evenimente in Romania si din ce in ce mai multe internationale, anul acesta vizitand pana acum Serbia de 2 ori (Club XLagoom, Belgrad si Zen.it Festival), Ungaria (Sziget Festival), Muntenegru (Sonica Dance Festival) si Londra (Extra Terrestrial Indoor Festival). Este implicat de asemenea in organizarea si promovarea de evenimente si artisti prin proiectele Thrancians (psytrance) si Oscillator (techno) si prin asociatia Spacesheep, fiind si co-organizator al festivalul ReBirth.

 

Cu totul surprinzator si rupt din contextul realitatii cotidiene, Roua descopera pe la sfarsitul anului 1999 un stil de muzica de care se indragosteste: goatrance. Incetul cu incetul universul acestui gen muzical incepe sa i se dezvaluie: prieteni, festivaluri, calatorii, petreceri, o noua viziune asupra vietii.

Si cum visele devin realitate incepand cu anul 2003 se implica prin intermediul asociatiei Spacesheep in organizarea de diverse petreceri ce au ca suflet tocmai aceasta muzica si prin urmare ajunge sa mixeze in diverse cluburi sau locatii in aer liber. Binecunoscuta publicului din Bucuresti si Romania, mixeaza mai la toate evenimentele nationale de profil importante si are si cateva iesiri internationale foarte apreciate in tari ca Serbia, Bulgaria, Ucraina. Stil preferat: melodic full on / morning full on si progressive psy.

 

DJ Cosm vine din Brasov si va fi responsabil cu incalzirea publicului. Foarte activ pe scena locala, este responsabil cu organizarea a o multime de evenimente, atat in club cat si in aer liberin zona Brasovului, dar a mixat de-a lungul timpului si la importante evenimente nationale precum Rebirth, Transylvani Calling, Iarmaroc. Stil preferat: progressive trance / progressive psy, neo trance si psy-tech.

De partea video se va ocupa Cote Ggml, unul dintre cei mai apreciati si talentati VJ romani, care va oferi o experienta vizuala spectaculoasa si total diferita de ceea ce se vede de obicei. Credeti-ne. Dar ramane o surpriza.

  

 

9 dec_2011_ATMA_3rd_album_releasy_party_-_Music_Revolution__Studio_Martin_Bucuresti_afis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.