Artistii confirmati pentru Festivalul Sonar 2010

Sonar 2010


Pe afisul festivalului apar: Dizzee Rascal, Booka Shade, Hot Chip, Fuck Buttons, Aeroplane, King Midas Sound, Broadcast, The Sugarhill Gang, Matthew Herbert’s One Club, Flying Lotus, Pete Tong, Joy Orbison, Zomby, Roska, Necro Deathmort, Mary Anne Hobbs, Bradien, Speech Debelle, Uffie, Jimi Tenor & Kabu Kabu, Hudson Mohawke, Carte Blanche – DJ Mehdi & Riton, Nosaj Thing Visual Show, Mike Slott, The Slew feat. Kid Koala, BCN216 + Cristian Vogel, Robot Koch, Goldielocks.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.