Connect
To Top

ARMIN VAN BUREEN – “SHIVERS”

ARMIN VAN BUREEN a reusit si cu cel de-al treilea album "SHIVERS” [Nebula Music UK], album care urmeaza unui alt succes urias, debutul din anul 2003 "76", pentru care Dj-ul a fost nominalizat la Dance Star Award la categoria "Cel mai bun album de debut".

"Shivers" a fost inregistrat timp de doi ani in studio-uri din Amsterdam, San Francisco [alaturi de Gabriel & Dresden], Miami [cu Markus Schulz si Mic Burns] si in New York [impreuna cu vocalista de la IIO, Nadia Ali]. A lucrat si cu o serie de solisti si producatori printre care celebrul pianist si compozitor JAN VAYNE, fostul lider Genesis, PHILL COLLINS, cu RAY WILSON si JUSTINE SUISSA, amandoua colaborand cu Van Bureen pentru hit-ul "Burned With Desire"[2004].
Primul single, "Shivers", a devenit deja o marca pe scena trance internationala, fiind al 5 lea succes de top 40 pentru celebrul Dj.Alte piese notabile din album sunt: "Serenity" care va fi imnul oficial pentru editia din acest an "SENSATION WHITE" si "Golddiger" in deut cu celebrul vocalist MARTIN HAGENS.
In noiembrie anul trecut a reusit o alta performanta: a sustinut un set de 9 ore si jumatate, a adunat laolalta 12.000 de persoane. Totul a aparut pe DVD in 28 ianuarie 2006.

2006 inseamna o noua realizare.Apare cu un vynil, alaturi de Nadia Ali [IIO], "Who Is Wachting", sub label-ul Ultra Records.

Show-ul radio "A State Of Trance" a fost aclamat si premiat [cel mai bun show in cadrul Miami Winter Music Conference 2004].Se aude la Radio DEEA, vineri seara de la 11.00.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...