Andreea Mantea si Stefan Stan, prima aparitie publica de dupa impacare (galerie foto)

Dupa ce s-au impacat oficial, Andreea Mantea si Stefan Stan au urcat pe aceeasi scena pentru un show de zile mari.

Ne sta bine macar cand facem poze

Vineri, 10 mai, cei doi s-au afisat impreuna la Sun Sensations Beach Club, aceasta fiind prima lor aparitie publica de dupa ce au dat uitarii momentele neplacute. Cei doi au fost mai apropiati ca niciodata si nu s-au sfiit sa dea frau liber sentimentelor chiar in fata publicului. Andreea a fost MC-ul evenimentului si a avut grija ca iubitul ei, Stefan Stan sa aiba casca si microfonul bine aranjate inainte de concert si s-a ocupat personal de acest lucru. Pe scena, Stefan a recompensat-o cu un sarut, dupa care a sustinut un concert exploziv, aplaudat la scena deschisa de catre cei prezenti.

Suntem okPamfile la microfon

Printre invitatii la petrecerea organizata de Expopedia International s-au mai numarat  toata  floare cea  vestita a vedetelor  ce  fac  turul  emisiunilor  de  audienta  al posturilor  de  televiziune : Madalina Pamfile, Oana si Viorel Lis, Denisa Nechifor, Adina Buzatu, Mihaela Drafta, Nelly Nastase (actrita din “Minte-ma frumos”), Jojo, Alina Craciun, Andreea Necula (pilot de raliu), Simona Trasca, Cristina Roman, Denisa Bita si Ruxandra Prodan, dar si oameni importanti de afaceri din Bucuresti.
Plaja cu nisip, sezlonguri, baldachine, zona de divertisment si atractii pe apa, beach bar spectaculos, toate au contribuit la o atmosfera exelenta printre invitati prezenti la terasa. Pe langa concertul special al lui Stefan Stan, organizatorii au pregatit un show cu fachiri si artificii spectaculoase.

Si vara este cu noi )) Serviti nu va uitati ))

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.