Ana Novic a cucerit vedetele încă de la prima ei colecţie, “1”

blank

ananovic_4 edit

După ce s-a făcut remarcată prin rochia carusel creată pentru Delia în clipul “Pe aripi de vânt” şi pentru creaţiile purtate de alte vedete precum Antonia, Ana Maria Prodan, Nicole Cherry, Ami, Gina Pistol etc, la evenimente de top din România, creatoarea Ana Novic şi-a lansat în mod oficial brand-ul care-i poartă numele.

„1” este prima colecţie a Anei Novic şi debutul oficial în moda românească. Colecţia este realizată în colaborare cu pictoriţa Vera Holostencu, iar cuvintele care o descriu cel mai bine sunt rafinament, originalitate şi eleganţă.

Artista ne introduce în lumea captivantă a circului vechi prin intermediul desenelor făcute manual de pictoriţa Vera Holostencu, iar rochiile sunt realizate din materiale fine, care urmăresc perfect linia corpului, punându-le în valoare feminitatea.

Cu un aer misterios, „1” debordează de senzualitate şi aduce un omagiu femeii curajoase, puternice, căreia îi place să iasă din tipare.

Designerul Mihaela Glăvan a contribuit şi ea la imaginea femeii îndrăzneţe, completând cu încălţăminte outfit-urile modelelor.

Vedetele nu au lipsit de la eveniment, ba mai mult, şi-au arătat admiraţia faţă de colecţie, purtând ţinute semnate de Ana Novic, printre acestea numărându-se Alexandra Ungureanu, Ellie White, Ami, Neylini, Jazzy Jo, cât şi Lariss, care a purtat o geacă de piele semnată Ana Novic şi pictată special pentru ea de Vera Holostencu.

La eveniment au mai fost prezenţi Diana Bart, Gianina Corondan, Liviu Teodorescu, Shift, the dAdA, Yanka, Adriana Rusu, Majda Yolo, Ela Voineag, George de la Deepcentral şi soţia, Sebastian Muntean din trupa Roads, dar şi numeroşi oameni de succes din lumea afacerilor.

Din acelaşi film, pereţii Atelierului de Producţie au fost decoraţi cu tablourile pictorului german Marcel Thiele, prezentarea de pe catwalk fiind animată şi de momentele spectaculoase de dans şi coregrafie marca Stan Boyz.

Credit foto: Armand Ionescu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.