Connect
To Top

Amy Winehouse – deliciul tabloidelor britanice

Amy Winehouse   Tabloidele britanice au din nou de lucru…de ceva vreme solista Amy Winehouse a declansat o adevarata furtuna media, generata de comportamentul de pe scena..si de …diverse abuzuri.Acum aceasta se afla din nou in atentia presei de scandal.Conform "The Guardian", politia a efectuaut un raid in casa solistei britanice, arestand 4 persoane suspectate de marturie mincinoasa, intr-un caz in care este implicat sotul lui Amy, Blake Fielder – Civil.

   Politia a efectuat o intrare in forta in casa situata in zona de est a Londrei, arestand 4 barbati. Acestia au fost interogati in legatura cu suspiciunea de incercare de influentare a justitiei.Blake Fielder, este acuzat, ca, impreuna cu un alt barbat, au batut cumplit un tip dintr-un pub.
   Raidul politiei nu are nici o legatura cu Winehouse …cu stiva de sticle de bourbon…cu "taieturile" pe care sotul ei i le face [ celebre fiind bataile la care ajung cei 2]…dar, incercati sa spuneti asta…si publicatiei "Hello" Magazine……Amy & Blake Fielder - Civil

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...