Amsterdam Dance Event 2019 anunță primul val de artiști

Amsterdam Dance Event (ADE), cel mai mare eveniment de muzică electronică, ce îmbină cu succes atât conceptul de festival cât și pe cel de conferințe, anuntă primul val de artiști: Amelie Lens (BE), Carl Cox (GB), DJ Nobu (JP), Helena Hauff (DE), Identified Patient (NL), Jeff Mills (US), Martin Garrix (NL), Nastia (UA), New Order (GB), Sevn Alias (NL), SOPHIE (GB), Tchami (FR), The Black Madonna (US) și Tiësto (NL). Organizatorii se așteaptă la un număr de 240.000 de vizitatori, pentru cea de-a 24 ediție.

Ediția din acest an va avea loc în perioada 16-20 Octombrie și va oferi publicului o pleiadă de concerte, conferințe cu tematică muzicală, proiecții de film, artă și fotografie, dar și cele mai noi trend-uri în materie de tehonologie muzicală.

Pe lângă popularitatea crescândă a programului clasic de zi și noapte, organizatorii se declară multumiți de interesul manifestat de vizitatori și pentru ADE Sound Lab, programul muzical cultural de zi, dedicat dezvoltării muzicii electronice.

Ediția precendență a strâns un număr impresionant de peste 2.500 de artiști și 600 de speakeri, în aproape 200 de locații.

Așa cum au anunțat anterior, focus country-ul de anul acesta va fi Franța, organizatorii anunțând astfel că actul de deschidere va lua forma unui concert ce îi va avea în prim plan pe SOHN & Metropole Orkest, dar și că ADE LIVE și ADE Green vor reveni în grila evenimentului.

Cei mai recenți speakeri anunțați sunt designer-ul și media artistul Christopher Bauder, VP-ul Tencent Music Entertainment Andy Ng și directorul AEG Studios, Raymond Roker. Pe lângă aceștia, vizitatorii îi vor vedea și pe Dr. Werner Vogels, Chief Technology Officer la Amazon, dar și pe Lisa Ellis, Global Head of Music și Responsabil de Relația cu Artiștii, la Soundcloud.

Programul complet de festival și conferințe, va fi anunțat în luniile imediat următoare pe: www.amsterdam-dance-event.nl/news/

Printre primii artiști anunțați în primul val, se numără:

Pentru a afla mai multe informații despre ADE și achiziționarea biletelor, vizitați site-ul oficial: a-d-e.nl

Photo Credit: Sacha Hoebergen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.