Amsterdam Dance Event 2019 anunță Franța ca focus country

Amsterdam Dance Event (ADE), cel mai mare eveniment în materie de muzică electronică și conferințe pe teme de afaceri, dar și muzicale, a desemnat Franța ca focus contry, pentru ediția din 2019.

Mariana Sanchotene, director ADE, a declarat: “Franța este de departe una dintre cele mai importante țări în materie de muzică, influențând de zeci de ani industria, iar ultimii ani au dovedit că este o piață plină de inovație în ceea ce privește muzica electronică cu precădere, dar și sub-genurile acesteia, de la electro la hip-hop. Avansul tehnologic nu a ratat nici scena muzicală, susținând business-urile muzicale încă de la primii pași făcuți pe piață. În timpul ADE 2019 ne dorim să arătăm întregii lumi despre ce este vorba mai exact, dar să și omagiem bogata și diversa cultură franțuzească.”

Amsterdam Dance Event s-a transformat în cel mai mare festival de clubbing, dar și cel mai important hub de conferințe pe teme de muzică electronică, din lume. Evenimentul continuă să crească an de an, ediția de anul trecut aducând în fața publicului 2.500 de artiști și 550 de speakeri, în aproape 200 de locații.

Anul acesta, evenimentul va avea loc în perioada 16-20 Octombrie, iar organizatorii se așteaptă la vizitatori din peste 100 de țări pentru care promite să împărtașsească cele mai nebănuine aspecte ale culturii muzicale electronice printr-o serie de conferinte tematice, dar și un programde 24h de artă, film, muzică live, proiecții și pop-up.

ADE Guesthouse urează bun-venit: French Electronic Lab

Pe lângă evenimentele multiple presărate efectiv prin tot Amsterdamul, un aspect major al ADE 2019 va fi ADE Guesthouse, dedicat anul acest artiștilor francezi.

Pe data de 17 Octombrie, De Balie, va fi transformat într-un loc unde se vor reuni figuri importante ale muzicii electronice franceze pentru a detalia și celebra în același timp, renașterea locului ce a adus un serviciu inestimabil muzicii house și techno, în Europa.

De Baile, situat la 200 de metri de teatrul DeLaMar (locația-mama ADE), va găzdui o zi dedicată workshop-urilor, discuțiilor și prezentărilor susținute de cei mai activi și relevanți oameni ce activează în industria muzicii electronice, de la case de discuri, la streaming online, publicații, organizare de evenimente, marketing și distribuție.

Se împlinesc 20 de ani de la French Touch, deci se cuvine să prezentăm noua generație de producători, DJi dar și artiști în devenire; și să examinăm ce s-a schimbat în cluburi, festivaluri și scenele live. Scopul nostru este de a ghida vizitatorii în optimizarea business-urilor pe care le dețin, fie în Franța, fie lucrând cu companii aflate pe teritorul acestei țări. În același timp, ne dorim să oferim oamenilor prezenți uneltele necesare pentru un networking de calitate și relaționarea cu noi talente. ” a declarat Tommy Vaudecrane, co-organizator al French Electronic Lab.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.