Ambasad’Or Play se redeschide cu o petrecere de excepție

Afis

Cel mai apreciat loc de joacă pentru copii, Ambasad’Or Play se va redeschide într-o nouă formulă, vineri, 12 septembrie. Este vorba despre un nou concept gândit pentru întreaga familie – Ambasad’Or Play Coffe & Lounge.

Păstrând standardele în ceea ce privește distracția copiilor și ridicându-le pe cele dedicate adulților, Ambasad’Or Play vrea să devină și un loc în care părinții să se simtă ca la ei acasă. Cele 4 cafenele-restaurant nou construite pe fiecare etaj oferă lux și relaxare în același timp adulților care pot petrece timp de calitate alături de copiii lor.

Astfel, pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, Ambasad’Or Play v-a pregătit petrecere de excepție, de la care nu vor lipsi cele mai importante vedete autohtone: Ani Crețu, Natalia Mateuț, Anamaria Prodan Reghecampf, Andrei Duban, Cristian Țânțăreanu, Giulia, Connect-r, Carina Olteanu, Liviu Varciu, Oana Lis, Crina Matei, Octavian Belu, Mihaela Borcea, Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Irinel Columbeanu și Adelina Pestrițu.

Așa că vineri, 12 septembrie, începând cu ora 19:00, sunteți așteptați pe Stradă Aromei nr. 96, pentru a participa la descoperirea noii identități Ambasad’Or Play Coffe & Lounge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.