Alyanna Lu revine cu un nou single, “I love my haters” la Radio Deea

Alyanna Lu, artista cunoscuta publicului din Romania pentru imaginea inspirata din celebrele anime-uri japoneze, lanseaza un nou single, “I love my haters”.
Piesa imbina folclorul asiatic cu cel romanesc si este compusa chiar de Alyanna, impreuna cu Silviu Dumitrascu si Vlad Andrei Suman, versurile fiind scrise de Cojo.

“Titlul ma reprezinta. Nu prea imi iese mie partea cu hate-areala. Iubirea este cea mai puternica emotie din univers, si ea nu se cumpara/vinde..se simte. Toate meritam “a ride with a plane and bubbles of champaigne” dar din ….iubire, respect, apreciere…❤. Sunt curioasa cati barbati inteleg mesajul si chiar lansez o provocare barbatilor: pune si tu #lovemyhaters si povesteste-ne care este cel mai dragut gest pe care l-ai facut pentru o fata. Atentie! Din inima”, a declarat artista pentru RADIO DEEA.

Alyanna Lu se pregateste intens pentru filmarile videoclipului acestui single, care vor avea loc la mijlocul lunii ianuarie.

Pana atunci, vineri, 8 decembrie 2017, ora 15.00,  cadrul emsiunii Cinema Deea, cu Nechifor Petrut,  Alyanna Lu ne va povesti multe lucruri despre noua ei piesa “I love my haters”. 
Enjoy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.