Allexinno & Starchild lanseaza “Senorita” remix pack

Allexino and Starchild - seniorita mix pack - flyer

Pentru ca a venit toamna, Allexinno & Starchild s-au hotarat sa o imbrace pe “Senorita” cu noi sounduri si beaturi, iar pentru asta au apelat la: Andeeno Damassy, Chris Mayer, LLP si Preston. Cei patru DJ au remixat “Senorita” in stilul caracteristic transformand-o intr-o piesa perfecta pentru noptile friguroase petrecute in club.

Pana cand vor lansa urmatorul single, Allexinno & Starchild s-au hotarat sa le faca fanilor o serie de surprize. Dupa ce saptamana trecuta, au lansat “Bailamos” impreuna cu un link de download gratuit pentru varianta radio si extended, acum ei le ofera fanilor remixurile la “Senorita”. Link-ul de download gratuit poate fi gasit pe contul lor oficial de Facebook, www.facebook.com/AllexinnoStarchildPage si pe canalul Red Clover Media de Youtube, www.youtube.com/user/redclovermedia.

In plus, la inceputul acestei saptamani, Allexinno & Starchild au lansat “The Only”, o piesa care va fi inclusa in live setul lor. Pentru a vedea ce va mai pregatesc si a asculta noul single in premiera, urmariti pagina lor de facebook. 

 

 

 

 

Senorita – Andeeno Damssy remix:

 

 

Senorita – Chris Mayer remix: 

 

 

Senorita – LLP remix: 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.