Alixander de la Azari & III lanseaza un album solo

The Incline of Western Civilization by Alixander


Materialul are un titlul extrem de sofisticat, “The Incline of Western Civilization Pt. III”, iar conform declaratiei de presa, Lanza a inregistrat acest album dupa incheierea turneului mondial de trei ani, turneu pe care l-a sustinut alaturi de partenerul sau Christian Farley, AKA Dinamo Azari.   

“Incline…” este un material audio cu o durata de 90 de minute, in care fanii vor ascultat techo si electro, combinat cu vocal, pop si house. Primul extras pe single se intituleaza “The Jugular” si are o durata de 22 de minute. 



video: “The Jugular” by Alixander III – Idol Hanse 001 



The Incline of Western Civilization Pt. III – tracklisting:


 1. Well Hello

 2. Donuts

 3. I Like To Go On Vacation With You

 4. Bare With Me?

 5. Naked Brunch

 6. In A Vacuum

 7. One Thing

 8. Tubular Hell

 9. Answers From The West

10. Hot Zone

11. Love Comes Calling

12. The Jugular


Idol Hanse va lansa albumul “The Incline of Western Civilization Pt. III” pe data de 23 noiembrie 2012. 



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.