Connect
To Top

Adelina Pestritu a dat de baut pe scena. (galerie foto)

1Joi, la SEXY ZODIAC PREDICTED by MODELS & SPECIAL PARTY-BIRTHDAY NAME FOR ADELINA IOANA PESTRITU”.

Mai multe modele au defilat pe podiumul din Princess Club, spre deliciul domnilor, dar si al doamnelor si domnisoarelor, care au apreciat predictiile pe care fetele le-au adus impreuna cu ele, pe scena!

Modele au fost pictate pe corp de make-up artistul Maria Ionita, care a pregatit pentru fiecare cate un desen. Astfel “tunate”,
fetele au defilat in timp ce MC Lala a prezentat predictia pentru fiecare zodie. Adelina Pestritu a fost vedeta prezentarii si a intruchipat propria zodie – Varsator. Mai mult, ea a urcat pe scena cu o sticla de sampanie pe care a impartit-o cu cativa fani din public.
Adelina si-a serbat si ziua de nume, de Sf. Ion, cu putina intarziere, dar s-a distrat pana dimineata alaturi de prieteni. Vedeta a primit si un cadou de suflet de la prietena ei, Oana Craioveanu: o husa de telefon cu portretul catelusei ei, Nobby.
Tot joi, o alta frumusete de la noi, Simona Trasca, a incins atmosfera, sarbatorindu-si ziua de nastere, dupa ce miercuri a fost sexy scolarita, in acelasi club din Regie. Simona s-a distrat alaturi de prieteni, a primit o multime de cadouri si un tort,
iar momentul culminant al serii s-a consumat pe scena, unde Simona s-a unduit alaturi de un dansator pe tocuri.

24573869131211

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...