Adelina Pestritu a dat de baut pe scena. (galerie foto)

1

Mai multe modele au defilat pe podiumul din Princess Club, spre deliciul domnilor, dar si al doamnelor si domnisoarelor, care au apreciat predictiile pe care fetele le-au adus impreuna cu ele, pe scena!

Modele au fost pictate pe corp de make-up artistul Maria Ionita, care a pregatit pentru fiecare cate un desen. Astfel “tunate”,
fetele au defilat in timp ce MC Lala a prezentat predictia pentru fiecare zodie. Adelina Pestritu a fost vedeta prezentarii si a intruchipat propria zodie – Varsator. Mai mult, ea a urcat pe scena cu o sticla de sampanie pe care a impartit-o cu cativa fani din public.
Adelina si-a serbat si ziua de nume, de Sf. Ion, cu putina intarziere, dar s-a distrat pana dimineata alaturi de prieteni. Vedeta a primit si un cadou de suflet de la prietena ei, Oana Craioveanu: o husa de telefon cu portretul catelusei ei, Nobby.
Tot joi, o alta frumusete de la noi, Simona Trasca, a incins atmosfera, sarbatorindu-si ziua de nastere, dupa ce miercuri a fost sexy scolarita, in acelasi club din Regie. Simona s-a distrat alaturi de prieteni, a primit o multime de cadouri si un tort,
iar momentul culminant al serii s-a consumat pe scena, unde Simona s-a unduit alaturi de un dansator pe tocuri.

24573869131211

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.