Dave Clarke alături de DVS1, Luke Slater, Paula Temple & co, la ADE 2019

Dave Clarke se reîntoarce la Amsterdam Dance Event pentru a 15-a oară, show-ul de techno pe care artistul îl pregătește pentru publicul amator fiind unul dintre cele mai longevive, din istoria ADE.

Printre invitații din acest an, se numără DVS1, Luke Slater, Paula Temple, un show live semnat de Terence Fixmer, Marcel Fengler, Anetha, Black Asteroid, Daniel Miller, Mirella Kroes și Mr. Jones, publicul fiind invitat să îi asculte pe data de 18 Octombrie, la Melkweg în cadrul ADE Friday.

Biletele sunt diponibile via Ticketmaster.

Deși mulți îl cunosc pe Dave Clarke ca fiind “Baronul muzicii techno”, artistul nu este străin nici de muzica Electro (30 de ani de activitate stau mărturie), evenimentul ‘Whip It’ fiind unul dintre cele mai recente succese ale sale, astel încât organizatorii ADE încurajează publicul să stea cu ochii țintă pe line-up complet de la ADE 2019.

Mulți dintre artiștii invitați de Dave sunt deja veterani ai ADE, DVS1 aducând sound-ul său hipnotizant pentru prima oară în ultimii 6 ani, în timp ce, la polul opus, îi avem pe Luke Slater și Paula Temple care își fac apariția pentru prima oară în cadrul festivalului.

Nu putem să nu menționăm revenirea lui Terence Fixmer ce urmează a ne încânta cu show-ul său live electric ‘Techno Body Music’ , dar și cea a franțuzoacei Anetha, DJ-ița care anul trecut ne-a uimit cu un set absolut gigantic.

Line-up-ul este completat de berlinezul marcel Fengler, Daniel Miller, dar și de veteranii muzicii techno Mirella Kroes și Mr. Jones, amicul de studio a lui Clarke.

Bilete: https://www.ticketmaster.nl/event/243669?brand=nl_melkweg

Facebook event: https://facebook.com/events/457821161457139/

Mai multe informații găsiți pe: www.melkweg.nl/27146

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.