ADE 2018 – program complet

It’s a done deal! Programul de festival al Amsterdam Dance Event este complet, astfel că organizatorilor nu le mai rămâne decât să își aștepte vizitatorii cu brațele larg deschise. Și dacă cumva nu sunteți convinși pe deplin că ADE 2018 este “the place to be” – atunci vă invităm să aruncați o privire pe line-up (unde mai pui, că nici nu am enumerat pleiada de conferințe și workshop-uri).

Între 17 și 21 octombrie, 2.500 de artiști și 600 de speakeri ne dau întâlnire în Amsterdam pentru cea de-a 23-a ediție ADE, organizatorii așteptând peste 400,000 vizitari din peste 100 de țări.

Printre ultimii speakeri confirmați se află Jean-Michel Jarre (FR) și Nile Rodgers (US), ce îți vor face apariția în cadrul programelor din cursul zilei pentru a discuta despre cariera lor și influența asupra culturii muzicii electronice, în timp ce printre ultimii artiști anunțați îi enumerăm pe Amp Fiddler (US), Bizzey (NL), Carl Craig (US), Fenna Fiction (NL), Juan Atkins (US) și Sam Feldt (NL).

Lista completă a artiștilor, precum și programul pot fi regăsite la a-d-e.nl/artists și a-d-e.nl/program.

Bilete & Passes
Biletele pentru eveniment, precum și pass-urile pentru cele 5 zile, poti fi achizionat aici. Iar dacă călătoriți cu KLM, veți primi un discount la cumpărarea pass-ului sau pachetul 2018 ADE x KLM.

Nu ești sigur ce bilet să îți cumperi? Aici ai detalii complete.

Sursa: ADE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.