Acasa la Mos Craciun

Iti place ideea de a sarbatori Craciunul in stil traditional si totusi vrei sa incerci ceva nou anul acesta?

decor craciun living amenajat in stil scandinavDecoreaza-ti casa in stil rustic Scandinav si recreeaza decorul locuintei lui Mos Craciun.

Decoratiunile si ornamentele de Craciun specifice tarilor nordice inspira liniste, relaxare si buna dispozitie, fiind realizate din materiale naturale, placute la atingere si dragi privirii. Si chiar daca pot fi gasite in aceasta perioada in mai toate magazinele si targurile de Craciun, te sfatuiesc sa le faci chiar tu, din lucruri vechi pe care cu siguranta le ai prin casa. In acest fel vei economisi o suma considerabila de bani si te vei bucura de un decor unic, inspirat din casa celui mai indragit locuitor al tarilor nordice – Mos Craciun.

idei decor craciun living scandinavTotul este atat de simplu! Daca iti place stilul rustic, stii deja ce elemente poti folosi pentru a obtine un decor de Craciun specific acestui stil: conuri de brad, crengute, lumanari, ornamente crosetate sau cusute manual, fructe proaspete sau uscate etc. Iar pentru un decor de sarbatori in stil Scandinav poti imbina toate cele enumerate mai sus in doua palete cromatice distincte:

Paleta pastel – compusa din tonuri de gri deschis, bleu pal, alb, crem sau bej – potrivita mai ales persoanelor care prefera interioarele rustice, neutre, inspirate de natura. Confectioneaza ghirlande din conuri de brad, felii uscate de portocale, betisoare de scortisoara, globuri invelite in panza de sac sau confectioneaza un aranjament din cateva crengute uscate, vopsite in alb si impodobite cu fulgi din hartie, ciorapei lucrati manual si figurine din turta dulce, acoperite cu glazura alba.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/acasa-la-mos-craciun-decoreaza-ti-locuinta-in-stil-scandinav/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.