NOU: A State of Trance ep. 824

A State of Trance, emisiunea binecunoscută a DJ-ului internaţional Armin van Buuren a ajuns la episodul 824 joia trecută. În acelaşi timp însă, olandezul tocmai ce a terminat un nou vlog pe care vă invităm să îl urmăriţi. Parol că merită fiecare secundă! 😉

Dar care au fost noutăţile muzicale ale săptămânii? Armin a selectat 3 piese noi demne de a fi ascultate în emisiunea de săptămâna trecută, deci fără altă introducere,vă invităm să aflăm împreună, mai multe despre “bunătăţile muzicale”:

Super8 & Tab – Quest

Cele două legende ale trance-ului, Super8 & Tab se întorc la Armada cu o nouă piesă, pe numele ei “Quest.” Extrem de melodică şi energică, “Quest.” promite să fie inclusă în seturile de trance din cadrul festivalurilor din întreaga lume.

Estiva – Little Planet

Estiva şi sound-ul său ce provoacă dependenţă aproape instant, intră pe piaţă la Statement! Recordings cu o piesă fără egal. Îmbinările vibrante de arpegiu şi bass, fac din “Little Planet” un must-listen-to al acestei veri. Cu siguranţă acest lucru explică de ce Armin a inclus-o pe albumul său  de mixuri ‘A State Of Trance, Ibiza 2017’ .

Standerwick – Into The Deep (lansare: 31 iulie)

Feroce de intensă – cam aşa am putea descrie cea mai recentă piesă marca Standerwick. Cunoscut pentru energia debordantă pe care o propagă asupra întregului public, artistul britanic plusează cu ‘Into The Deep’ la deja numeroasa-i colecţie de piese şi cucereşte cu exuberanţa melodică ieşită din tipar.

În încheiere, vă lăsăm în compania aftermovie-ului de la magnificul show ARMIN ONLY. Vizionare plăcută şi ne revedem săptămâna viitoare!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.