“Spider-Man Homecoming” aterizează direct în vârful box-office-ului

blank
SPIDER-MAN™: HOMECOMING

Cea mai nouă producție Marvel Studios, “Spider-Man Homecoming” / “Omul – Păianjen: Întoarcerea acasă”, a atras, în week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 spectatori și vânzări totale de 1.130.724 lei.

Aclamat de milioane de fani din toată lumea, blockbusterul – lider național de box-office se confirmă drept una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale verii.

Avându-i în prim plan pe Robert Downey Jr., în regia lui Jon Watts, filmul ne prezintă începuturile vieții de super-erou ale celebrului personaj Peter Parker. Pe când orice licean se preocupă doar de teme, absențe, partenera pentru balul de absolvire și alte dileme adolescentine, Peter Parker (interpretat de Tom Holland, câștigătorul trofeului BAFTA „Rising Star Award” de anul acesta) revine acasă, după rolul din “Captain America: Civil War”, hotărât că locul său este alături de Avengers / Răzbunători. Pentru a-și convinge și mentorul, Tony Stark (Robert Downey Jr.), că își merită șansa la o astfel de carieră, se autoînregimentează în “stagiatura” la Stark Industries și își ia serios în primire misiunea de vajnic apărător al cartierului și… încurcă-lume de ispravă.

Cum se descurcă tânărul Peter cu noua sa viață și de ce trăsnăi este în stare vedem în Spider-Man Homecoming / “Omul – Păianjen: Întoarcerea acasă” – 133 minute de aventură SF, cu acțiune și efecte speciale din plin.

Regia filmului îi aparține lui Jon Watts, care semnează și scenariul, alături de Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna și Erik Sommers, povestea bazându-se pe cartea de benzi desenate a Marvel Comic, creată de Stan Lee şi Steve Ditko.

“Cel mai bun film Spider-Man de până acum”, conform Sun Times, se adresează audienței generale. Producția este distribuită în România de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmărit aici:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.