718 Sessions compilatia lui Danny Krivit

Danny KRIVIT photo on Edits by Mr. K 2 cover album

In aceasta compilatie, Danny a selectat o serie de piese clasice, definitorii pentru atmosfera din club, semnate de Jazzy Jeff, Kings Of Tomorrow, Roy Ayers, Kim English si Louie Vega.
Krivit este recunoscut ca unul dintre cei mai mari colectionari de vinyl din lume, avand peste 80.000 de placi.

718 Sessions Tracklisting:

 1. Chyna With Perfect World – U Know That I Love U
 2. Shake The Dog – Run feat Monique Bingham (Phil Asher Remix)
 3. Freddy Turner – Spread Love (Danny Krivit Edit)
 4. Steal Vibe ft Alexis Simmons – Selene (The Goddess Of The          Moon)
 5. Teddy Douglas – And God Created Woman feat Margaret Grace (Alt     Mix)
 6. Jazzy Jeff – House Of Tribe
 7. Kings Of Tomorrow – Another Day
 8. Roy Ayers – Brand New Feeling (Sting Inst Mix)
 9. Earth People – Dance (Beats)
10. Lower East Side Pipes – Disorganized Corruption
11. BT Express – Peace Pipe
12. Kim English – Nothing’s Impossible
13. Louie Vega feat Sara Devine – That’s What Love Is
14. We Can Make It – UBQ Project

Nervous Records va lansa "718 Sessions" mixat de Danny Krivit pe data de 26 octombrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.