Începe seria de party-uri 7 Armies Sessions

Joi, 28 Noiembrie, începând cu ora 22:00, Gilda Music Lounge din București va găzdui “7 Armies Sessions – Deep Exploration“.

Evenimentul, ce se dorește a fi primul dintr-o serie de party-uri ce vor avea loc în mai multe orașe din țară, îi va aduce în fața publicului iubitor de melodic deep și deep techno pe Gabriel Balky și Rotary.

7 Armies Sessions este divizia live a labelului 7 Armies Music, ce a văzut lumina zilei în anul 2018 și care de atunci este într-o continuă dezvoltare grație fondatorului (Gabriel Balky).

L-am rugat pe Gabriel să ne împărtășească câteva cuvinte despre pasiunea sa pentru muzică și ce l-a determinat să-și lanseze propriul label:

Mi-am descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 14 ani, iar la 17 ani am început să scriu și să produc muzică sub numele Theodor Rakco și Denny Rayell până la vârsta de 23 de ani. Atunci a fost momentul în care a trebuit să renunț la muzică din cauza unor probleme de sănătate, iar în această pauză m-am descoperit pe mine însumi.

După toți acești pași, am reușit să revin cu idei noi, fiecare dintre ele fiind rodul imaginației mele. În 2018, a luat naștere label-ul meu ‘7 Armies Music’, prin intermediul căruia lansez atât muzica mea, cât și muzica din această nișă, a mai multor artiști internaționali, dar și din țară.

Preocupat întotdeaună să pună muzică ce bucură urechiile publicului și îl îndeamă să danseze, Gabriel va veni însoțit pe scenă de Rotary, DJ & producător la fel de pasionat de ceea ce face.

Am început să pun muzică pe la 18 de ani. A urmat o perioadă lungă în care am fost rezident în cluburi din București, dar și din afara tării (Spania și Grecia). Acest lucru m-a ajutat să acumulez experiență, nu doar ca DJ, ci și ca producător.

Mă axez mai mult pe partea de deep melodic, progressive și melodic techno întrucât le văd ca subgenuri ce dau naștere unui feeling aparte, iar în colaborare cu 7 Armies avem în plan o serie de petreceri și proiecte noi., a declarat Rotary.

Vă invităm așadar pe data de 28 Noiembrie, de la ora 22:00 și până la orele 04:00 trecute fix, la Gilda Music Lounge, să dăm startul seriei de party-uri marca 7 Session Armies.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.