Connect
To Top

7 ani The Mission cu Paul van Dyk

paul2.jpgThe Mission implineste 7 ani si sarbatoreste marele eveniment alaturi de iubitorii de muzica electronica la World Trade Plaza cu Paul Van Dyk, Alex M.O.R.P.H. si Optick in deschidere.Anul acesta Paul van Dyk este nominalizat la 13 categorii in cadrul Trance Awards iar decernarea premiilor va avea loc pe 22 decembrie, la The Emporium, Coalville, Marea Britanie, chiar in seara in care artistul va mixa in Bucuresti la World Trade Plaza.Pentru a treia oara in Romania, Paul van Dyk se afla in turneul de promovare al noului sau album, “In Between”, material lansat la sfarsitul acestei veri.Intr-un interviu acordat site-ului dancemusic.about.com, Paul Van Dyk marturiseste ca a compus albumul in aproximativ trei ani. "Fiecare piesa de pe LP are povestea ei, si cum calatoresc prin toata lumea, se pot gasi si pe album diverse influente."

Artwork-ul albumului "In Between" reprezinta o poza facuta in Cuba. "Initial planificasem sa facem artwork-ul albumului in Ibiza si sa dam o tenta cubaneza, insa am zis ca mai bine mergem direct in Cuba. Este fantastic acolo, iar lumea e foarte prietenoasa", precizeaza Paul Van Dyk.
Evenimentele The Mission (www.themission.ro) sunt organizate in Romania de compania Bazar Production. Primul eveniment The Mission a fost organizat in anul 2000 iar cel mai recent – 1 decembrie 2007 – este evenimentul cu numarul 50 din totalul petrecerilor organizate pana in prezent. Cei mai mari artisti de pe scena muzicii electronice internationale au fost invitati de-a lungul celor sapte ani la evenimentele The Mission: The Chemical Brothers, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, John Digweed, Timo Maas, Sasha, Paul Oakenfold, Steve Lawler, Above & Beyond, Erick Morillo, Armin van Buuren, Deep Dish etc.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate la pretul de 85 Ron in perioada 1 Decembrie 2007 – 21 Decembrie 2007.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...