To Top

5YGU – 5 Years Of GU pe 3 martie 2008

5YGU by GU Music   Subdivizia GU Music, parte a gigantului Global Underground, celebreaza, in luna martie,  5 ani de activitate in muzica electronica, prin lansarea unei compilatii 5YGU – 5 Years Of GU.
   GU Music se ocupa de progressive si breaks din anul 2005, lansand productii semnate UNKLE, Pako & Frederik si Roland Klinkenberg. Label-ul se ocupa si lansarea altor genuri ale muzicii electronice, nu a ramas focust doar pe progressive; a lansat DFA, Henrik Schwarz si Gui Boratto.                                                                          Adam Freeland

Tobias Lutzenkirchen   5YGU – 5 Years Of GU vine cu un dublu CD si include clasicele "Reign" – UNKLE; "Burma" – Lo Step, dar si productii noi de la Tobias Lutzenkirchen, Adam Freeland si Eelke Kleijn.

                                                                        Eelke Kleijn





Mixed Tracklist

CD1 – Big Room Tunes

01 UNKLE – Reign (Way Out West Mix)
02 Trafik – Your Light (Luke Chable Four To The Floor Dub)
03 Trafik – Your Light (Luke Chable Vocal Breaks Mix)
04 Lo Step – Burma (Original/Sasha Remix)
05 Ficta – Eli (James Zabiela Rave Lizard Remix)
06 Pako and Frederik – 45 Minutes (Medway Remix)
07 Sissy – I See You (Micah’s Only When I’m Visible Mix)
08 Richard Dinsdale – Your Mind (Original Mix)
09 VFR – Tranceillusion (Luke Dzierzek Remix)
10 Lutzenkirchen & Toby Montana – Last Night In Vegas (Paolo Mojo Remix)
11 Roland Klinkenberg – Mexico Can Wait (Infinitize Remix)
12 Adam Freeland – Silverlake Pills (The Last Atlant Remix)
13 Dark Globe – Break My World (Original Mix)

CD2 – Front Room Tunes

01 Rogue Audio – Custom Made
02 Trafik – Echoes (Petters Slow Dub)
03 Lo Step – Roots (Reprise)
04 Eelke Kleijn – Drama Queen
05 Dark Globe – Stray Birds
06 Sissy – So Long
07 UNKLE – In A State (DFA Remix)
08 Swain and Collingwood – Never Be The Same
09 Adam Johnson – Four Squares
10 Francesco Pico – It Was Late And Only 100k
11 Stefan Alexis – Deep In The Dimension Of XYZ
12 Kevin Swain – Opium (Make Or Break Mix)
13 FM223 – Cheater
14 Pako and Frederik – Make Me
15 Ashtrax – Future Traffic Song


   "5YGU – 5 Years of GU", este o productie GU Music si va fi lansat pe 3 martie 2008.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...