3 Sud Est – 4000 de spectatori si tot atatea “Emotii” la Sala Palatului – galerie foto –

Idolii unei generatii, membrii trupei 3 Sud Est, au sustinut pe 9 mai un mega concert la Sala Palatului, cu o energie debordanta, amintiri si cu multe “emoții”.

bcd4aa5f-39b0-45a7-867b-96af21a943d9Pe langa hit-urile “Amintirile”, “Te plac”, “Cand soarele rasare”, “Vreau sa te uit”, “Alaturi de ingeri”, Mihai, Laurentiu și Viorel au oferit publicului 3 surprize muzicale, alaturi de Elena Gheorghe, Andreea Banica si Horia Brenciu.

Intr-o superba rochie alba din dantela, prima invitata a serii a fost Elena Gheorghe, care a captivat audienta cu vocea ei puternica, interpretand alaturi de 3 Sud Est, piesele “Clipe” si “Ecou”.

Andreea Banica, cea de-a doua invitata, si-a facut prezenta aparitia intr-o rochie crosetata, foarte sexy, albastru inchis si a cucerit publicul prin interpretarea pieselor “Vorbe care dor” si “In lipsa ta”, declarand ca 3 Sud Est este trupa ei de suflet.

Cel de-al treilea invitat al serii, Horia Brenciu, a devenit pentru o seara, al patrulea membru al trupei, reusind sa ridice sala in picioare cu o coregrafie exceptionala pentru hitul “De dorul tau”. Cei patru artisti au organizat un meci muzical, intre partea stanga si partea dreapta a Salii Palatului, interpretand single–ul “Hello”.

Un alt moment plin de “emotii” a fost marcat de prezenta pe scena a tatalui lui Laurentiu Duta, Titi Duta, care si-a sarbatorit ziua de nastere, tot pe 9 mai. Cei 3 baieti i-au facut o dedicatie speciala, hitul “De ziua ta”, iar Laurenţiu a marturisit ca refrenul piesei “De ziua ta” a fost compus de catre tatal sau, in urma cu 30 de ani.

“Va mulţumim pentru aceste momente minunate! Ne-ati facut cei mai fericiti oameni din lume.“ au declarat cei trei inainte de finalul concertului, reprezentat de interpretarea celui mai recent hit marca 3 Sud Est – “Emotii”. Drept multumire pentru ropotele de aplauze, 3 Sud Est a revenit pe scena cu doua bisuri pentru hiturile “Amintirile” si “Poveste de dragoste”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.