Connect
To Top

2005 in muzica

2005 a fost un an interesant in muzica. Marea miscare vine din zona Electro-House si Minimal, stiluri care au reusit sa atraga mii de noi fani din intreaga lume.
      De la nume mari, precum MYLO si JACQUES LU CONT pana la producatori precum TRENTEMOLLER si TIEFSCHWARZ, acest an a mai adus o serie de nume noi, dar ce e si mai important, e muzica de calitate.

      S-a analizats-a ascultat si s-a tras linie… cei  mai buni in compilatii pe anul 2005 sunt:
     " MISCH MASCH "este prima compilatie a celor de la FREEDOM FIVE si demonstreaza ca sunt artisti mari care au reusit sa marcheze excelent in anul 2005.
     " TRANSITIONS "este a treia serie DE9 a lui RICHIE HAWTIN si se vede treaba ca Dj-ul a apasat pe acceleratia muzicii electronice.
      JOHN DIGWEED a iesit in fata cu un dublu CD care contine si cateva titluri clasice, restul fiind inregistrarile favorite ale Dj-ului.
      "GLOBAL UNDERGROUND" reprezinta cea mai tare compilatie mix semnata DANNY HOWELLS. Dj-ul vine cu o superba colectie de mix-uri reunite in SMOOTH "Danny'' House.
       DARREN EMERSON si SHAREM JAY devin din ce in ce mai puternici.In 2005 au dat lovitura cu "UNDERWATER".
       DESYN MASIELLO a avut un an excelent. A lansat o compilatie fantastica "BALANCE", care cu siguranta face fata standardelor din muzica in acest moment.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...