2000 And One lanseaza albumul de debut Heritage


Chicago house cu elemente din Detroit house, 2000 And One pare a face pasul spre muzica house, care a resusit sa adune fani multi in ultima vreme.
Pana acum olandezul are in palmares cateva hituri: "Pak Pak", "Funk That", "Babies From Gong" si remixul pentru piesa lui Anthony Collins, intitulata "I Wanna Give".
Despre "Heritage", 2000 And One a declarat: " Vreau sa fie un album pentru cluburi, pentru cei care danseaza in cluburi, cu ritmuri simple, frumoase".

"Heritage" tracklisting:

01. Burning Dub
02. Honey Bush
03. Spanish Fly
04. Egusi
05. Dat Na Poku
06. State of House
07. Mejiro
08. Wan Poko Moro


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.