2 Septembrie start Deea de dimineata cu Nechifor Petrut

Se  zice ca  toamna  se numara  bobocii , ei bine la Radio Deea  se vor  numara invitatii de marca si piesele bune in difuzoare .

DEEA DE DIMINEATADe la 7 la 10 in fiecare zi la Radio Deea  vom da  startul celui mai antrenat  matinal , cu muzica buna invitati pe masura  dar si evenimente  de calitate powered by Radio Deea.

Unul din evenimentele  unde publicul va  face  cunostinta cu echipa  matinalului si artistii invitati  din editiile viitoare ( 4- 8  septembrie ) , este UN BEBE  SANATOS  .

Unde directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5, ȋn parteneriat cu Sanatatea Media Group, organizeaza in perioada 4-8 septembrie 2013, ȋn Parcul Sebastian din Bucuresti, cea de-a patra editie a evenimentului “Bebe Sanatos”, cu tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge!”.   Cu un mini- studiou  Radio Deea  amplasat in Parcul Sebastian in sectorul 5 al capitalei formatul matinalului va prinde un alt  format.

Mai multe detalii in legatura  cu acest  eveniment    live  in cadrul  primei editii a matinalului  din partea  directorului  general al acestui event.

Adriano PerezUn alt  invitat al matinalului este  Adrriano  Perez  –  video- editor  al mai multor clipuri internationale  vine  in exculusivitate la Radio Deea  cu  un  super  set,  unde cu  siguranta de la primele  beaturi  muzicale ascultatorii  vor transforma   dormitorul  intr un mic-mare  club .  😉

Nu  uitati luni 2  septembrie va astept  sa  dam startul impreuna  la cel mai energic  matinal  DEEA DE  DIMINEATA  cu NECHIFOR PETRUT  la RADIO DEEA  😉  – Feel Good , Feel Dance , Feel DEEA DE  DIMINEATA !!!  😉 

 

POZA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.