17 ani de The Mission

11.11.2017 – o dată va rămâne cu siguranță în istoria The Mission.

Sala Polivalentă din București a fost locația perfectă pentru a sufla în tortul cu lumânări, pentru că The Mission a împlinit 17 ani. 17 ani de evenimente reușite, de pasiune pentru muzică și sunet, 17 ani de profesionalism, 17 ani de visuri împlinite și nopți electrizante ce s-au îmbinat cu dimineți încă pline de energie.

The Mission 17 years party people
Sala Polivalenta a fost plina la The Mission 17

Seara a fost deschisă de Victor Stancov care a asigurat warm up-ul petrecerii, scena fiind luată în primire de Magdalena – artista venita din Hamburg acaparând practic mulțimea ce făcea ringul de dans aproape impracticabil.

Oamenii deja luau tribuna cu asalt, evenimentul dând semne clare că va strânge un număr impresionant de fani ai muzicii, fani ce abia așteptau ca la butoane să vină cei care au ținut capul de afiș – Sasha și John Digweed.

Nu au avut mult de așteptat, cei doi DJi făcându-și apariția cu puțin după ora 3:30 pentru un b2b ca la carte. Sunetele s-au împletit prea frumos și melodic pentru ca vreun component al publicului să stea jos, atmosferă devenind fabulos de electrică încă din primele minute.

Și așa s-au împletit beat-urile moderne cu cele clasice iar laserele au inundat sala într-un dans ritmic ce parcă te transporta într-o altă dimensiune.

Nici nu am simțit când noaptea ne-a părăsit pe furiș pentru a face loc zorilor ce deși anunțau finalul de eveniment, confirmau că povestea The Mission va continua.

Ne vedem la majorat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.