12 Years of Nights.ro la Arenele Romane din Bucuresti

12 Years of Nights.ro afis flyer party

Afis 12 Years of Nights.ro12 Years of Nights.ro – sambata, 15 iunie 2013, incepand cu ora 21:00, la Arenele Romane din Bucuresti va avea loc o petrecere inedita cu un line up de senzatie ce marcheaza aniversarea brand-ului Nights.ro.

Line up-ul “12 Years of Nights.ro” este format din:

Martin Buttrich [Desolat]
Ernesto Ferreyra [Cadenza]
Francesca Lombardo [Crosstown Rebels]
Pagal [All inn // Double Damage]
Zece (Vali Dobrogeanu & JBD)
Hozoc [Pleasure Zone Germany]

Pentru membrii Nights.ro accesul se va face dupa cum urmeaza:

Platinum – Gratis + 1 persoana toata noaptea
Premium – Gratis +1 persoana pana la ora 23:00

Fotografii de la 12 Years of Nights.ro la Arenele Romane: http://www.radiodeea.ro/galerie-foto-12-years-of-nights-ro-la-arenele-romane-9907.html

Comunicatul 12 Years of Nights.ro :

“15 iunie 2013, ziua in care vom celebra 12 ani de clubbing, 12 ani de momente memorabile alaturi de oameni deosebiti, 12 ani de evenimente si emotii intense, pe care stim ca vi le-am transmis si voua, celor care ati fost intotdeauna temelia pe care s-a dezvoltat comunitatea Nights.ro.

Suntem din nou in fata unui eveniment aniversar, la care an de an v-am obisnuit sa petrecem pana-n zori, alaturi de un public minunat, mereu cu zambetul pe buze si pus pe distractie, asa cum chiar maestrul Nick Warren spunea in interviul pe care cu amabilitate s-a oferit sa il dea in cadrul Summer Set 2012.

Locul unde am ales sa “o facem lata” si anul acesta sunt Arenele Romane din Bucuresti, care vor fi animate de un spectacol de lumini si lasere, iar impreuna cu alte detalii, pe care va vom lasa sa le descoperiti in seara evenimentului, vom incerca sa cream din nou cadrul perfect pentru o aniversare cu fast, ca pentru 12 ani de activitate in scena clubbing.

Fiti siguri ca vom incerca sa tinem cont de absolut toate detaliile necesare asigurarii unei nopti de vara pe care sa o memorati peste ani.

Printre multe altele, stim ca muzica este esentialul unei petreceri cu adevarat reusite, asa ca anul acesta am ales ca centrul de greutate pentru cea de a 12-a aniversare sa fie acelasi cu cel al familiei Desolat, si anume Martin Buttrich, care va fi acompaniat de catre unul dintre cei mai pe val artisti Cadenza, Ernesto Ferreyra, si de componenta Crosstown Rebels, noua stea in ascensiune, Francesca Lombardo.

Alaturi de ei vor fi prietenul Pagal, Vali Dobrogeanu si JBD, care alcatuiesc proiectul “Zece”, dar si tanarul producator Hozoc, pe care l-am avut ca invitat la emisiunea Nights Underground @ Atelier HDFX.

Avem toate ingredientele necesare pentru ca zidurile Arenelor Romane sa se zguduie in fata vibratiilor produse de muzica maestrilor platanelor, asa ca bifati in calendar ziua de 15 iunie 2013, ziua in care vom rememora, daca nu cea mai frumoasa, cu siguranta cea mai activa perioada a vietii noastre.

Vineri, 15 iunie 2013, la Arenele Romane din Bucuresti, comunitatea Nights.ro se reuneste la aniversarea celor 12 ani de comuniune cu muzica, completand un nou capitol in ceea ce va fi istoria clubbing-ului romanesc, protagonistii scenei fiind Martin Buttrich, Ernesto Ferreira, Francesca Lombardo, Pagal, Vali Dobrogeanu si JBD, Hozoc.”

10lucruri.ro about 12 Years of Nights.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.